Trei copii găsiți abandonați în casă de cel puțin două zile

Written by on August 13, 2016

Flămânzi și murdari, așa au fost găsiți singuri în casă, sâmbătă după-amiază, trei copii din localitatea Grumzoaia. Cel mai mic, de cinci luni, era în stare avansată de deshidratare.

Doi părinți din localitatea Grumezoaia, comuna Dimitrie Cantemir, și-au lăsat copiii în casă și au plecat uitând să se mai întoarcă. Norocul micuților a constat în vizita unei femei, asistent maternal, care are în întreținere alți doi frați ai celor mici găsiți abandonați. Aceasta din urmă îi adusese pe cei doi copii să-și vadă părinții și frații. Imediat ce a văzut starea în care se află micuții lăsați în voia sorții, femeia a anunțat primarul comunei care ulterior a sesizat poliția prin numărul unic de urgență 112.

Cei trei copii, de cinci luni, doi și patru ani, au fost transportați la spitalul municipal din Huși. Medicii de pe ambulanță au fost îngroziți de condițiile în care au fost găsiți micuții.

Cei doi soți sunt cunoscuți în sat ca fiind consumatori de băuturi alcoolice. În cursul dimineții mai mulți consăteni spun că i-ar fi văzut pe cei doi îndreptându-se spre casă cărând mai multe sacoșe, însă se pare că s-au abătut din drum.

Protecția Copilului a fost sesizată în acest caz și cel mai probabil, după efectuarea unei anchete se va propune scoaterea lor din familie prin decizia unei instanțe judecătorești.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background