Trei mandate de executare puse în aplicare de polițiști

Written by on ianuarie 22, 2016

Doi bărbaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificaţi de către poliţişti şi conduşi la penitenciar. De asemenea, un tânăr față de care a fost dispusă o măsura educativă privativă de libertate a fost internat  într-un centru educativ.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au depistat astăzi pe raza municipiului Bârlad pe Gelu L., în vârstă de 35 ani, din aceeași localitate. Pe numele acestuia, Judecătoria Bârlad a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Fapta a fost comisă în luna decembrie 2014, când Gelu L. a profitat de neatenția unui bărbat și i-a smuls bani din mână. Prin contopirea pedepselor aplicate printr-o altă sentință penală cu pedeapsa aplicată pentru infracțiunea de furt, bărbatul a fost condamnat la executarea pedepsei de 3 ani, 1 lună și 10 zile închisoare.

Bărbatul urmează să fie condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanţa judecătorească.


Polițiștii Postului de Poliție Zorleni au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui Fănel B., în vârstă de 48 ani, domiciliat în comuna Zorleni.  Acesta a fost condamnat la 1 an închisoare pentru comiterea infracțiunii de ultraj. B. Fănel a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanţa judecătorească.


Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri și Poliției orașului Murgeni au pus în aplicare măsura educativă privativă de libertate stabilită de Judecătoria Bârlad împotriva lui Claudiu R., în vârstă de 18 ani, din orașul Murgeni. Instanța a dispus internarea tânărului într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată (a deposedat de bunuri o femeie, în vârstă de 79 ani, prin întrebuințarea de violențe). În consecință, Claudiu R. a fost condus la Centrul de Reeducare Târgu Ocna.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background