Trei pietoni spulberați pe o trecere de pietoni în Bârlad FOTO&VIDEO

Written by on November 10, 2016

ACTUALIZARE ora 21:00. Polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad l-au identificat și reținut pe Nicu Sorin Bitir (29 de ani) șoferul care imediat după ce a provocat accidentul a fugit și a ascuns autoturismul la o rudă din localitatea Grivița.

Suspectul nu a fost găsit la domiciliul său ci într-un alt imobil vecin, ascunzându-se de oamenii legii. El a fost testat cu aparatul alcooltest însă rezultatul a fost negativ. Oamenii legii iau in calcul și varianta ca tânărul de 29 de ani să nu-i fi văzut pe pietoni din cauza telefonului mobil, care e posibil să-i fi distras atenția de la volan.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Un autoturism a lovit în plin trei persoane care traversau strada pe trecerea de pietoni din zona cinema Bârladul. Șoferul nu a frânat și nici nu a oprit după ce a lovit persoanele, continuându-și drumul în viteză.

Joi – 10 noiembrie, la ora 17:40, un apel anunța la 112 că pe bulevardul Republicii din Bârlad, un autoturism a lovit trei persoane pe trecerea de pietoni iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Din primele informații de la fața locului, autoturismul implicat în accident venea în viteză din direcția intersecției cunoscută drept „Cerbul de Aur” și se deplasa spre ieșirea din Bârlad spre Tecuci.{vembed Y=y4DmXpmuzkE}

{vembed Y=JJa2SkxW-ak}

 

Din spusele martorilor, autoturismul a plecat în forță de la semafor, iar după aproximativ 60 de metri a lovit trei pietoni care tocmai se aflau pe trecerea de pietoni. Victimele au fost proiectate prin aer, mașina lovind și bordura squarului ce desparte cele două sensuri de mers. Șoferul nu a schițat deloc că ar vrea să frâneze și a plecat de la locul accidentului fără să oprească. Mai mulți martori spun că autoturismul era de culoare vișinie și că e posibil să fie înmatriculat în afara țării.

Victimele, două femei (21 și 53 de ani) și un bărbat (64 de ani) au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Municipal din Bârlad. Cele două femei au suferit polincontuzii, iar bărbatul are fracturi la ambele picioare. Starea lor este stabilă. Polițiștii încearcă acum să-l depisteze pe șoferul vinovat cercetând înregistrările camerelor de supraveghere din zonă.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background