Tupeu maxim: au furat dintr-un magazin din Bârlad, de trei ori în jumătate de oră!

Written by on martie 17, 2017

ATENȚIE LA NEATENȚIE! Doi hoți au fost surprinși de camerele de supraveghere  ale unui magazin din Bârlad în timp ce „subtilizau” articole de încălțăminte de pe rafturi. Patronul a ales să posteze imaginile pe internet în speranța că cei doi vor fi recunoscuți.

Scenele s-au petrecut săptămâna aceasta într-un magazin de pe bulevardul Primăverii din Bârlad. În imagini se observă cum cei doi (n.r. – „echipă mixtă” formată dintr-un băiat și o tânără) intră prima dată în incinta magazinului pentru a testa vigilența vânzătoarei și de a face „orientarea” în teren, apoi părăsesc locația.

Într-un interval de 30 de minute, cei doi intră pe rând în spațiul comercial și fură de pe raftul cu încălțăminte mai multe articole, uitându-se cu atenție în direcția vânzătoarei spre a nu fi descoperiți, după care au părăsit incinta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Imediat ce vânzătoarea a observat lipsa mărfii de pe raft a anunțat proprietarul magazinului. Acesta a accesat imaginile de pe camerele de supraveghere, descoperind astfel modul de operare al celor doi hoți. Proprietarul a nu a depus plângere la poliție, în schimb a ales să publice imaginile pe internet în speranța că cineva îi va recunoaște pe cei doi făptași.{vembed Y=Se4OTW3ppLU}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background