UIMITOR! Un călător în timp din Primăria Bârlad știa cu o lună în urmă de avaria DelGaz Grid!

Written by on iulie 10, 2019

Ca orice primărie care se respectă și care este alături de contribuabili indiferent de situație, Primăria Bârlad a postat pe pagina sa oficială de facebook o informare cu privire la pana de curent care afectează sute de familii.

Doar că, din motive (ne)cunoscute publicului larg, în postarea respectivă s-a strecurat o greșeală, de dactilografiere vrem să credem noi… și în loc de data de astăzi, apare 10 iunie 2019 (10.06.2019).

Fără să fim răutăcioși, înclinăm să credem cu tărie că e vorba doar de-o greșeală, strecurată și scursă… din graba vitezei.

Și dacă e să dăm credit celui care a formulat și încropit „micuțul” comunicat de presă, respectiv dl-ui Adrian Arnăutu, i-am recomanda măcar când e acasă să fie puțin mai cumpătat și mai atent la datele transmise. Pentru că reprezintă ditamai instituția publică și în nici un caz vreo terasă sau bar, unde poate mai sunt permise greșelile, sau trec neobservate.

Redăm mai jos, conținutul postat pe facebook:

„Informare întrerupere energie electrică 10.06.2019

Potrivit informațiilor remise, la cererea Primăriei Municipiului Bârlad, de către furnizorul de energie electrică, întreruperile din cursul zilei de 10 iulie 2019 au fost cauzate de două avarii majore de pe raza localității.
Pe parcursul acestei zile una dintre ele a fost remediată, în timp ce, la această oră, personalul furnizorului de energie încă mai lucrează la avaria din zona Centrului „Mihai Eminescu” (Casa Roșie) – PT5.
Responsabilii cu reluarea furnizării energiei au mai spus că se fac toate eforturile pentru a reconecta cât mai repede toți consumatorii afectați.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad”.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background