Ultima depășire pentru un șofer din Bârlad

Written by on iulie 27, 2015

Un şofer s-a răsturnat în şanţ, după ce a pierdut controlul asupra volanului în timp ce efectua o depăşire. Acesta a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta a fost transportat la spital. Ambii erau din Bârlad.

Un şofer din Bârlad şi-a pierdut viaţa pe DE 584, după ce a intrat în depăşire şi a pierdut controlul asupra volanului. Accidentul s-a întâmplat sâmbătă dimineaţă, la ora 7.25, în afara localităţii Bărăganu, județul Brăila.  În maşină se mai afla o rudă a acestuia, Dumitru G., de 57 de ani, tot din Bârlad.

Mihăiţă Giușcă, în vârstă de 46 de ani, şi-a găsit sfârşitul în şanţul de pe marginea şoselei. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii de la Poliţia oraşului Însurăţei, a reieşit faptul că acesta nu a adaptat viteza de deplasare în momentul în care a intrat în depăşire. Nu a mai putut stăpâni volanul şi s-a răsturnat, ieşind de pe carosabil. Celălalt bărbat care se afla în maşină a fost preluat imediat de medicii de pe Ambulanţă şi transportat la spital, însă nu a rămas internat.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background