Un alt „cetățean de onoare” prejudiciază imaginea orașului Bârlad: EPISCOPUL RUȘINII!

Written by on July 14, 2017

După preotul Cristian Pomohaci, care este implicat într-un scandal sexual și acuzat că ar fi încercat să corupă un minor pentru a întreține relații sexuale homosexuale, Episcopul Hușilor este și el într-o situație asemănătoare, PS Corneliu Bârlădeanu fiind presupusul-protagonist al unui filmuleț în care e surprins în ipostaze pornografice alături de un alt bărbat. Ambele fețe bisericești sunt în posesia titlului de „cetățean de onoare” al orașului Bârlad, cu acte în regulă.

CEL CARE ACORDĂ O DISTINCȚIE VREA SĂ RĂSPLĂTEASCĂ PE CEL DISTINS. IAR CEL DISTINS SĂ FACĂ CINSTE DISTINCȚIEI.

Cei care ar trebui să facă cinste unei localități din partea căreia au primit privilegiul de a purta titlul de „cetățean de onoare” și care provin dintr-o instituție care promovează familia tradițională, au adus grave prejudicii de imagine. Preotul Cristian Pomohaci și Episcopul Corneliu Bârlădeanu, cele două nume care provin din interiorul bisericii, au comis unul dintre cele 7 mai grele păcate capitale: desfrânarea. Homosexualitatea este numit de oamenii bisericii, păcatul strigător la cer. Fapt de care nu a ținut cont nici unul dintre cei doi slujitori ai lui Dumnezeu.

Deși consilierii PSD, în ședința din 10 iulie 2017, au propus să-i fie retras titlul de „cetățean de onoare” preotului Cristian Pomohaci, inițiativa acestora s-a lovit de zidul format din consilierii liberali și primarul Dumitru Boroș. Sub pretextul că proiectul trebuie să fie dezbătut de comisiile speciale înainte de a fi depus pe ordinea de zi, cei din tabăra liberală mai mult au combătut pe marginea credibilității ziarelor și tabloidelor care au publicat informațiile compromițătoare despre preot. Ultima redută a fost însuși primarul Dumitru Boroș care a făcut apel la răbdare, în așteptarea unei decizii judecătorești.

La fel ca în cazul Pomohaci, dacă social-democrații se vor gândi să propună retragerea titlului de „cetățean de onoare” și PS Corneliu Bârlădeanu, este de așteptat că zidul de apărare liberal să reziste cu stoicism și cele două fețe bisericești  să se bucure de privilegiul de a ne reprezenta orașul ca ambasadori onorifici. Pentru moftul de a invoca o „hotărăre judecătorescă”.

ORDINUL „STEAUA ROMÂNEI”, RETRAS LUI LASZLO TOKES PENTRU O DECLARAȚIE. FĂRĂ „MOFT” DE HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ!

După ce în decembrie 2009 (la 20 de ani de la Revoluție) Laszlo Tokes a fost decorat cu ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler, de către președintele de atunci – Traian Băsescu, după aproape șapte ani, pe 4 martie 2016, Klaus Iohannis i-a retras distincția. Gestul a venit în urma declarației lui Tokes în care îi cerea premierului Ungariei ca împreună cu guvernul pe care îl conduce, să construiască „un sistem de cooperare națională” astfel încât să ofere protectorat Transilvaniei, așa cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud.

Laszlo Tokes a deschis imediat după aceea un proces la Curtea de Apel București prin care a solicitat anularea decretului prezidențial prin care i-a fost retras Ordinul Național „Steaua Românei”. Cererea sa a fost respinsă ca neîntemeiată.

În cursul zilei vineri, 14 iulie a.c., Patriarhia Română a confirmat că unul dintre cei doi bărbați care apar în ipostaze compromițătoare în filmul publicat de Can Can, este chiar PS Corneliu Bârladeanu. Purtătorul de cuvânt al BOR a declarat că în aceste condiții, episcopul de Huși va fi sfătuit să se retragă.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background