Un bărbat din Bârlad a murit intoxicat cu fum, din cauza unui incendiu provocat de o lumânare

Written by on November 6, 2016

Un bărbat de 64 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un incendiu produs la un apartament din municipiul Bârlad.     

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11.12, un locatar al blocului D11 de pe strada Vasile Pârvan din municipiul Bârlad,  anunța în  dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J.,  că dintr-un apartament situat la etajul IV al blocului iese mult fum, iar  în interiorul acestuia este posibil să se afle şi  proprietarul apartamentului, Dima Angheluță (64 de ani).

La fața locului s-au deplasat două autospeciale, dintre care una de lucru cu apă şi spumă şi una de prim ajutor medical, cu nouă subofițeri, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad.  {vembed Y=lYqjhLLO-1M}

Până la sosirea forțelor de intervenție proprietarul apartamentului a fost scos pe scara blocului de un vecin, iar paramedicii care încadrează ambulanţa SMURD au început manevrele specifice de resuscitare, acestea fiind continuate ulterior de către echipajul medical cu medic de la Stația de Ambulanța Bârlad. În cele din urmă personalul medical a fost nevoit să declare decesul bărbatului.

În urma incendiului, au fost distruse bunurile din dormitor: o canapea, un scaun şi diferite textile. Incendiul, ce se manifesta mocnit la sosirea pompierilor, a fost produs cel mai probabil de lăsarea  nesupravegheată a unei lumânări.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background