Un bărbat din Stănilești, trimis după gratii pentru viol și lipsire de libertate

Written by on august 19, 2016

Polițiștii au reținut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Stănilești, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate, fapte săvârșite față de o tânără de 19 ani. 

În seara zilei de luni, 15 august a.c., Poliția municipiului Huși a fost sesizată de către o tânără, în vârstă de 19 ani, din comuna Duda Epureni, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol, faptă săvârșită de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Stănilești. Acesta din urmă era frate cu iubitul fetei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși au efectuat cercetări cu privire la fapta sesizată și au dispus efectuarea unei constatări medico-legale la Serviciul de Medicină Legală Vaslui.

Polițiștii au stabilit faptul că în ziua respectivă, tânăra se afla singură în locuința prietenului ei din comuna Stănilești. În locuință a pătruns Petrică Enache, de 36 de ani, care a prin constrângere fizică a întreținut raporturi sexuale cu aceasta și a împiedicat-o să părăsească locuința.

În baza probatoriului administrat, Petrică Enache a fost reţinut de poliţiştii hușeni. Tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol și lipsire de libertate.

Astăzi, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background