Un bătrân de 73 de ani călcat de tren în Bârlad a supraviețuit miraculos

Written by on aprilie 20, 2015

Un bătrân de 73 de ani a supraviețuit după ce a fost călcat de un tren în gara din Bârlad. Deși a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a-l scoate pe bărbat de sub roțile trenului acesta a scăpat cu fracturi la nivelul picioarelor. 

Bătrânul din localitatea vasluiană Tutova avea bilet de tren (Tutova – Iaşi) şi în gara Bârlad a coborât pentru a-şi cumpăra ceva de la un chioşc. Nu a apucat să urce în tren în timp util şi poliţiştii TF Bârlad l-au văzut pe bătrân în timp ce alega în paralel cu trenul Regio Tecuci-Iaşi, încercând să se prindă de scară. Mai mulţi călători au strigat la acesta să renunţe să urce în tren.

„La unitatea noastră a ajuns la ora 7.15, cu fracturi la nivelul membrelor inferioare. Este prematur să spunem dacă vor fi amputate picioarele şi de la ce nivel. Cel puţin la un picior avea puls. După obţinerea rezultatului de la tomografia abdominală va fi dus în sala de operaţie”, a precizat dr. Gabriela Daniş, directorul medical al spitalului bârlădean. (sursa:ziuanews.ro)


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background