Un bețiv a pus pe jar autoritățile: mai multe persoane au sunat la 112 crezând că este accidentat

Written by on July 20, 2017

Mai mulți șoferi au apelat numărul unic de urgență 112 în această dimineață, după ce au văzut un bărbat căzut pe o trecere de pietoni din Bârlad. Deși inițial s-a crezut că individul fusese victima unui accident rutier, medicii de pe ambulanță și polițiștii sosiți la fața locului, au constatat că acesta era în stare avansată de ebrietate.

Cel puțin cinci apeluri la 112, au alertat polițiștii și medicii de la SAJ Vaslui, cu privire la producerea unui accident pe o trecere de pietoni din zona Confecții din localitatea Bârlad. Martorii relatau despre faptul că un bărbat era întins pe trecerea de pietoni și că nu se putea comunica cu el, fiind într-o stare confunză, ceea ce i-au făcut să creadă că ar putea fi victima unui accident rutier.

Bărbatul a fost preluat de ambulanțieri și transportat la spitalul municipal din Bârlad, unde s-a stabilit că nu prezenta urme și semne care să provină în urma unui accident rutier. El se prăbușise pe carosabilul marcat ca trecere de pietoni după ce consumase o cantitate considerabilă de alcool într-un timp foarte scurt. Bărbatul va fi externat imediat ce își va reveni din starea euforică produsă de aburii bahici.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background