Un individ de 24 de ani, reținut de poliție după ce a luat cu forța o minoră din timpul orelor de școală

Written by on martie 30, 2018

Poliţiştii au reţinut un bărbat de 24 de ani, bănuit de comiterea mai infracțiuni, în data de 29 martie a.c.. Acesta este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, lovire sau alte violențe și port fără drept de obiecte periculoase.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională  a unui bărbat de 24 de ani, din comuna Oșești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, loviri sau alte violențe și port fără drept de obiecte periculoase. Faptele au fost comise față de trei persoane – o minoră de 14 ani, părinții acesteia, precum și un cadru didactic. Anterior, bărbatul a fost într-o relație de prietenie cu minora.

„În fapt, bărbatul s-a deplasat în data de 29 martie a.c., la o unitate școlară din comuna Oșești unde minora se afla la cursuri. Acesta a pătruns în unitatea școlară având un cuțit asupra lui și a amenințat cu acte de violență minora, precum și pe mama acesteia și un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mâna stângă. Ulterior, folosindu-se de amenințări a deteminat minora să îl insoțească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oșești. Cei doi au fost găsiți de polițiști la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul  a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. 

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background