Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în gol de pe un bloc din Bârlad – FOTO

Written by on august 20, 2015

Clipe de coșmar, joi seara, pentru locuitorii unui bloc din zona Crolux: un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în gol de pe acoperiș.

Joi seara, în jurul orelor 20.00, Bogdan Darie a urcat pe blocul de locuințe Q114 și s-a aruncat în gol, strivindu-se de trotuarul din fața scării. Imediat mai multe persoane au apelat numărul unic de urgență 112, la fața locului ajungând o ambulanță care însă nu a mai putut face nimic pentru tânărul de 22 de ani.

Cei care locuiesc în blocul de pe care s-a aruncat Bogdan Darie, au spus că tânărul s-a tot plimbat vreme de aproximativ 3-4 ore prin scara de bloc, dând însă senzația că ar căuta sau ar aștepta pe cineva să coboare. Unul dintre locatari își amintește chiar că l-ar fi văzut pe tânăr și cu o zi înainte cum stătea așezat pe treptele de la intrarea în scară, însă nu i s-a părut nimic suspect.

Bogdan Darie locuia în zonă, la un bloc vecin, însă se pare că a ales să se arunce de pe blocul respectiv deoarece rampa de acces era deschisă. Prieteni și cunoscuți aflați la fața locului au spus că, cel mai probabil, Bogdan Darie a recurs la acest gest din cauza problemelor familiale, părinții săi trecând printr-un divorț. Unii susțin chiar că l-ar fi văzut consumând etnobotanice și că gestul său de a sări de pe bloc, ar putea fi unul din efectele adverse.

REACȚIE HALUCINANTĂ A MAMEI: La câteva minute după incident, probabil anunțată de vecini, și-a făcut apariția și mama tânărului. După ce l-a privit cum zace in balta de sânge, s-a întors către polițiști și a spus: „Puteți să-l și-l îngropați!”, apoi a plecat printre blocurile din zonă. Martori de la fața locului spun că mama băiatului este cunoscută cu afecțiuni psihice.

În cauză s-a deschis o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a decedat tânărul de 22 de ani din Bârlad, surse apropiate anchetei spun însă că sinuciderea este cea mai probabilă variantă.

În acest an, trei persoane s-au sinucis în același mod aruncându-se de pe același bloc.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background