Un taximetrist din Bârlad a fost amenințat cu moartea. Acesta a sărit din mașină și a sunat la 112

Written by on January 10, 2017

Un taximetrist din Bârlad, în vârstă de 29 de ani, a trecut prin spaima vieții sale. Chemat la o comandă în seara zilei de 7 spre 8 ianuarie, acesta a fost amenințat, sechestrat și lovit.

Șoferul, aflat in timpul serviciului, habar nu avea prin ce avea să treacă. Clienții pe care i-a luat, trei la număr, pentru a-i duce la destinație s-au urcat în mașină cu chef de scandal, unul dintre aceștia spunându-i taximetristului că: „în seara asta, eu te omor”.

Văzând că gluma se îngroașă și viața ii este pusă in pericol, în apropierea școlii generale nr-3, victima a sărit din mașină și a sunat la numărul de urgență 112.

„La Poliția municipiului Bârlad s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire si alte violențe. În baza declarațiilor victimei dar și a unor imagini de pe camerele de supraveghere din zonă urmează ca agresorii să fie identificați”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David.

Este cel de al doilea caz care are ca victima șoferii de taxi. In 2011 Adrian Pricope, un taximetrist particular din Bârlad, a ajuns in stare gravă la Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” din aceeași localitate, după ce a fost snopit în bătaie de doi tineri din localitatea Grivița.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background