Unul cercetat, celălalt plătit să ne apere!

Written by on decembrie 13, 2016

Scenele în care polițistul bârlădean îi aplică o corecție victimei, pe bancheta din spate a mașinii, au șocat opinia publică.

Putini sunt cei care știu ca tatăl polițistului, Gelu Sauciuc, a fost acuzat, in 2013, de pãrintii unei eleve cã ar fi agresat-o sexual în timp ce o transporta cãtre domiciliu (de la scoalã).

Potrivit acestora, bãrbatul a profitat de faptul cã a rãmas singur cu fata în microbuz, i-a adresat cuvinte obscene, si apoi a început sã o pipãie si sã o sãrute. Acasã, ea le-a povestit pãrintilor ce s-a întâmplat, iar acestia au sunat la numãrul de urgentã 112. De cealaltã parte, Gelu Sauciuc, soferul microbuzului scolar, a negat, la vremea respectiva, toate acuzatiile.

A CREZUT CĂ HAINA ÎI VA OFERI IMUNITATE!

Adrian Sauciuc, polițistul bătăuș, a crezut ca uniforma il va pune la adăpost si că imaginile filmate nu vor fi publicate. S-a înșelat! Acestea au fost vizionate si de conducerea instituției. „S-a decis efectuarea demersurilor procedurale necesare în vederea declinării competenței către Parchetul Militar, în acest caz” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background