Urmărit înternațional depistat în Vama Albița

Written by on septembrie 13, 2016

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi au depistat şi reţinut un bărbat, cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni economice şi financiare pe teritoriul Franţei.

Marți, 13 septembrie a.c., în jurul orei 06.05, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru a intra în ţară, Laurenţiu R., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, pasager într-un un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile franceze, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni economice şi financiare pe teritoriul Franţei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background