Vaslui: minori cercetați pentru furturi din locuințe

Written by on mai 12, 2015

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Vaslui efectuează cercetări în două  dosare penale, faţă de doi tineri, bănuiţi de comiterea unor furturi din locuinţe. 

În ziua de 08 mai a.c., un apel la 112 sesiza cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă din municipiul Vaslui, în prezent nelocuită, de unde au sustras mai multe bunuri. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui, care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit următoarele: la începutul lunii mai a.c., prin forțarea a două uși de acces ale imobilului, persoane necunoscute au reușit să sustragă mai multe obiecte de uz casnic. 

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat doi minori din municipiul Vaslui, în vârstă de 14, respectiv 15 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Extinzând cercetările, s-a stabilit că cei doi minori ar mai fi comis o infracțiune de furt calificat, faptă săvârșită în luna aprilie a.c., tot pe raza municipiului Vaslui. La data respectivă, cei doi minori, prin forțarea unei ferestre situate la parterul casei, au pătruns în imobil, de unde au sustras un geamantan și o stație de amplificare, după care au părăsit locuința”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

Prejudiciul total cauzat prin cele două fapte este de aproximativ  7000 lei, din care s-a recuperat în proporție de aproximativ 80 %, urmând a fi înapoiat proprietarilor. 

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor doi tineri.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background