Victorie după victorie pentru rugbyștii bârlădeni

Written by on March 10, 2017

Iubitorii sportului cu  balonul oval au avut motive de bucurie. Încă o dată se confirmă faptul că la Bârlad se cresc jucatori de valoare, iar ultimele rezultate vorbesc de la sine.

Echipele U15 și U17 din cadrul secției de rugby a Clubului Sportiv Școlar  Bârlad au disputat meciurile celui de-al IV-lea turneu din Divizia Națională de Juniori .
În cazul juniorilor U15 (rugby în zece), această etapă s-a jucat pe Stadionul Tineretului din Gura Humorului.

Rugbystii barladeni antrenați de profesorul Dan Tufaru, au fost incluși în seria A, alături de CSS 2 Baia Mare și CS Aurora Băicoi, învingând aceste echipe cu 19-0, respectiv 38-7. Au jucat apoi cu câștigatoarea seriei B, CSS Triumf-Șoimii, dar au pierdut cu 5-12. Sportivii barladeni  se află pe locul II (46 de puncte). Pe prima poziție se află CS Șoimii-Triumf (48 de puncte), iar pe cea de-a treia CSS Gura Humorului (38 de puncte).

La juniorii U17 (tot rugby în zece), turneul s-a desfășurat pe Stadionul Rulmentul, în organizarea CSS Bârlad. Gazdele au jucat împotriva celor de la Unirea Pașcani și CSS Tecuci, pe care i-au învins cu 25-5, respectiv 31-7. În finală, au câștigat cu CS Tomitanii Constanța, scor 13-5. După patru turnee, CSS Bârlad este lider în clasamentul provizoriu (51 de puncte), urmată de CS Cleopatra (47 de puncte) și CS Tomitanii Constanța (46 de puncte).


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background