VIDEO. Abatorul de păsări de la Sălcioara, mistuit de flăcări

Written by on ianuarie 2, 2019

ACTUALIZARE. Ora 12:44. A ars o hală de aproximativ 5000 mp, construită pe structură metalică, cu pereți perimetrali din panouri sandwich și acoperiș de tablă.

În interior au ars instalațiile și echipamentele specifice și aproximativ 200 de tone de carne.

Cauza probabilă a incendiului, conform reprezentanților ISU Vaslui, este un scurtcircuit electric.

La fața locului a rămas o autospecială a Detașamentului de Pompieri Bârlad, pentru a supraveghea zona.


ACTUALIZARE. Ora 10:45. Se acționează în continuare pentru lichidarea incendiului. Încă mai sunt zone unde mai fumegă iar pompierii vor să lichideze în totalitate focarele, pentru a nu exista riscul reaprinderii sub acțiunea curenților de aer.


ȘTIRE INIȚIALĂ. O  hală  a  abatorului  de  păsări  din  localitatea  Sălcioara,  comuna  Banca,  a  fost  cuprinsă  de  flăcări  în  această  dimineață.  La  fața  locului  au  intervenit  mai  multe  echipaje  ale  ISU.

Construcția aparține firmei Vanbet, iar la sosirea pompierilor de la Detașamentul Bârlad, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului.

Deocamdată nu sunt victime.

Cinci autospeciale de lucru cu spumă și apă, o autoscară și trei autospeciale de primă intervenție și comandă, cu 28 de subofițeri și 4 ofițeri s-au deplasat la fața locului pentru lichidarea incendiului.

{vembed Y=bkz4jx890WY}

{vembed Y=Jky-QFAsGls}

{vembed Y=-PyDAvE9VWc}


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background