VIDEO. Asfalt de sezon pe strada Nicolae Tonitza din Bârlad

Written by on aprilie 5, 2018

Mai mulți bârlădeni ne-au sesizat că pe strada Nicolae Tonitza din Bârlad asfaltul turnat anul trecut și care a costat aproximativ 100.000 de lei, a început deja să se degradeze.

Contactat telefonic, Daniel Buzamăt – președintele Consiliului de Administrație (C.A.) al S.C. Ldp Reiser S.A. Bârlad, a declarat că una din cauzele pentru care asfaltul nu a rezistat este filerul (n.r. – calcar măcinat ce schimbă caracteristicile bitumului) care nu a fost de calitate. De asemenea, Daniel Buzamăt a dat asigurări că în perioada imediat următoare lucrările se vor reface, cheltuiala fiind suportată de către Reiser S.A., din profitul rezultat de pe urma unor contracte cu agenți privați. {vembed Y=VWTaA2C0wPg}

Tot pe strada Nicolae Tonitza, asfaltul a fost decupat la scurt timp după turnare de către societatea Aquavas pentru efectuarea unor racorduri pentru noua sală de sport a Școlii nr. 8, iar groapa a fost astupată cu pietriș. Din cauza condițiilor meteo însă, pentru că nu s-a putut interveni, respectiva porțiune a rămas în același stadiu. Președintele CA Reiser S.A. a dat asigurări că Aquavas S.A. va plăti nota de plată și pentru această reparație.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background