VIDEO. Cupa de gimnastică „Andreea Răducan”, la final

Written by on mai 6, 2018

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 5-6 mai, în sala de sport a Colegiului Tehnic Al. I. Cuza din Bârlad și a fost dedicat viitoarelor campioane ale gimnasticii. Aflat la cea de-a VIII-a ediție, acesta a reunit peste 100 de participante din întreaga țară, care s-au întrecut în cele două zile de concurs, atât pe echipe, cât și individual.

Concursul a fost dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 1 şi 2, cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani. Acestea au concurat pentru podium în cadrul celor cinci probe individuale: sărituri, paralele, bârnă, sol şi individual compus, precum şi în cadrul competiţiei pe echipe. Toate gimnastele participante au fost răsplătite cu premii în produse, iar câştigătoarele au primit şi premii în bani, diplome şi trofee, în funcţie de performanţa obţinută în cadrul competiţiei.

{vembed Y=kvuLF2kORr8}

{vembed Y=m60m5VGfaYc}

{vembed Y=tpwgByFvUeQ}


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background