VIDEO. Furtună peste Bârlad. Acoperiș smuls și prăbușit peste o mașină.

Written by on iulie 6, 2017

O furtună de intensitate mare s-a abătut joi seara asupra Bârladului, provocând inundații pe străzi dar și importante pagube materiale. Un acoperiș de pe un bloc a fost smuls de vânt și aruncat la pământ, peste o mașină parcată în zonă. 

Aproximativ 25 de minute a durat furtuna de vară care s-a abătut asupra orașului în jurul orei 19:00. Străzi inundate din cauza debitului mare de apă căzut într-un interval foarte scurt, copaci rupți, plase contra insectelor smulse de la geamurile imobilelor, toate acestea arătau că furtuna fusese una asemănătoare celei din urmă cu zece ani și atunci înregistrându-se pagube materiale asemănătoare. În anul 2007, un acoperiș de la un bloc de pe bulevardul Epureanu, a fost smuls de vânt și aruncat într-un plop din fața imobilului.

Furtuna de joi seara, a făcut ca acoperișul blocului G4, din zona Gura Leului, să fie luat de vânt și izbit de blocul vecin, o parte din el avariind celălalt acoperiș, ca mai apoi restul să cadă pe o alee unde era parcat un autoturism. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a degaja resturile de tablă și lemn. Din fericire, în urma furtunii, nu s-au înregistrat decât pagube materiale.

VIDEO{vembed Y=hXIqufmZmb4}

{vembed Y=MX2od3eIKsk}

{vembed Y=gRw7UX2cIK0}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background