VIDEO. Îl recunoașteți? Anunțați poliția! A spart 3 mașini noaptea trecută în Bârlad

Written by on January 9, 2018

Un individ este căutat de polițiștii din Bârlad după ce  în noaptea de luni spre marți, a spart două autoturisme parcate în fața unei case. Întreaga scenă a fost suprinsă de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum suspectul a spart geamurile mașinilor și a pătruns în interiorul acestora, căutând cu o lanternă bunuri. Din păcate pentru el, nu a găsit nimic de valoare. A sustras un cablu USB folosit la încărcarea unui telefon pe care mai apoi l-a abandonat la mică distanță de autoturisme. A încercat să sustragă și un casetofon auto, pe care însă doar l-a deteriorat în urma încercărilor de a-l scoate din locașul de bord.{vembed Y=842oZdPdjZQ}

În total, pe aceeași stradă, individul a spart trei autoturisme. Paguba, doar pentru cele două mașini care apar în înregistrare, se ridică la aproximativ 2500 de lei. Proprietarul a depus plângere la poliție.

Individul este acum căutat de polițiștii bârlădeni. Proprietarul face apel către cei care îl recunosc pe individ să anunțe poliția.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background