VIDEO. Imagini din cabinetul unui medic de familie: „Miroase numai a țigări…!”

Written by on March 12, 2018

Scandalul continuă la ușa unui medic de familie din Bârlad, după ce pacienții se declară neputincioși în a-și recupera fișele medicale pentru înscrierea pe listele altor medici.

După ce Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui (CJAS) a decis în luna decembrie a anului trecut rezilierea contractului cu medicul Mirela Băbuță, cei peste 2.000 de bârlădeni aflați pe lista acesteia trebuie acum să-și recupereze fișele medicale, necesare pentru a fi luați în evidență de alți medici. Misiune aproape imposibilă, deoarece acesta nu este găsită la cabinet și nici nu are angajați care să se ocupe de acest lucru.{vembed Y=YN3-gqz58sc}

Astăzi dimineață, o parte dintre cei care vor să-și recupereze fișele medicale au mers, din nou, la ușa cabinetului dr. Mirela Băbuță. N-au găsit pe nimeni nici de această dată, ușa fiind descuiată și astfel au filmat cu telefonul mobil dezordinea din interior. Peste tot tronau fișele medicale, observându-se cu ochiul liber că în cabinet nu s-a mai efectuat o curățenie generală de ceva timp. Mai mult, cei care au filmat susțin că înăuntru persistă un miros înțepător de fum de țigară, pe jos fiind aruncate mucuri.

Pacienții cer CJAS Vaslui să ia măsurile legale și să facă tot posibilul ca medicul să le returneze fișele medicale.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background