VIDEO. „O omor!” Halucinant: tânără trântită la pământ și bătută cu picioarele și pumnii

Written by on martie 2, 2018

Un clip postat pe Facebook, în care apar două tinere ce bat o altă fată căzută la pământ, s-a viralizat rapid și a stârnit indignarea internauților. Fetele filmate că bat adolescenta trântită în zăpadă, ar fi eleve la un liceu din Puiești, județul Vaslui.

Pe filmare se disting două tinere, care lovesc cu picioarele o a treia persoană căzută în zăpadă, adresându-i injurii. La un moment dat, unde dintre fete o apucă pe cea căzută și îi strigă celei care filma cu telefonul mobil: „O omor!”.{vembed Y=02_kBvh866c}

{vembed V=258831433}

În apărarea fetei căzute în zăpadă și batute de cele două tinere, a sărit o altă persoană, care a și filmat întreaga scenă cu telefonul mobil.

Din informațiile postate de internauți, agresoarele și victima ar fi din localitatea Bărtăluș-Mocani, comuna Puiești. Cele trei, de asemenea, ar fi eleve la un liceu din localitatea Puiești.


ACTUALIZARE. După ce imaginile de mai sus au fost publicate de mai multe publicații locale dar și naționale, conducerea liceului unde învață bătăușele a dat asigurări că va investiga cazul și că va lua măsurile ce se impun. Cel mai probabil, celor două, li se va scădea nota la purtare.

Părinții fetei agresate au depus o plângere la poliție pentru loviri și alte violențe. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac acum cercetări în cauză.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background