VIDEO. Șofer cu tupeu: a trecut pe roșu chiar pe sub nasul polițiștilor!

Written by on July 28, 2017

Cu siguranță nu e primul și nici ultimul șofer care trece pe culoarea roșie a semaforului, însă poate fi unul dintre cei puțini care se poate „lăuda” că a încălcat legea cu polițiștii lângă el. Scena s-a petrecut vineri, chiar în centrul Bârladului.

Șoferul unui autoturism Vw, înmatriculat în județul Neamț, se deplasa pe sensul de mers dinspre Primăria Bârlad spre Hotel Moldova, iar la semaforul din intersecție a forțat trecerea apăsând pedala de accelerație, asta deși pe indicator era deja culoarea galbenă. Semaforul avea culoarea roșie înainte ca autoturismul să pătrundă în intersecție, însă conducătorul auto și-a continuat drumul.

Pe cealaltă bandă de mers, chiar în capul coloanei la semafor, se afla un echipaj de poliție. Dacă l-a observat sau nu pe șoferul care a trecut pe roșu, e greu de spus. Însă imediat după ce se pune în mișcare mașina poliției, pe contrasens un autoturism trece la câteva fracțiuni de secundă prin spatele celui care a „tăiat” intersecția pe roșu. Doar dacă nu vrei, nu vezi sau te faci că nu vezi.{vembed Y=TbuqkxCpup8}

Imaginile au fost postate pe internet de un șofer care și-a montat o cameră video la bord, sătul de cei care încalcă regulile de circulație și scapă nepedepsiți și căruia îi mulțumim cu această ocazie.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background