UPDATE. Hoții au fugit fără caseta de valori din Casa de Amanet

Written by on iunie 10, 2019

ACTUALIZARE. Ora 13:00. Sistemul de alarmă din sediul casei de amanet s-a declanșat la în jurul orei 00:20, iar la fața locului s-a deplasat un agent al firmei de pază care supraveghea electronic punctul de lucru. Speriați, hoții au plecat cu mâna goală.

Acesta, a verificat ușa, s-a uitat în interior și văzând că totul pare în regulă, a plecat., scrie Realitatea de Vaslui.

Probabil speriați că au declanșat sistemul de alarmă, hoții au fugit, lăsând casa de valori neatinsă.


ȘTIRE INIȚIALĂ. O spargere s-a produs în timpul nopții la o casă de amanet din Bârlad, din zona Stadion. Hoții au pătruns printr-un sediu unde funcționa un centru de reparat televizoare și au spart peretele despărțitor.

Cel puțin două persoane au spart ușa unui „centru de reparații-televizoare” și au pătruns în interior, unde au trecut la spargerea peretelui în spatele căruia funcționa o casă de amanet.

Hoții au făcut o gaură în zid cu un diametru de aproximativ 1 metru. Au intrat în interior, însă din primele informații, nu au reușit să sustragă seiful.

Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări.{vembed Y=Z5Okc0RrGk0}

Reamintim că în aceeași zonă, la doar câțiva metri distanță, în luna ianuarie a avut loc o spargere la un birou de credite, de unde trei indivizi mascați cu cagule au reușit să sustragă o casă de valori în numai 26 de secunde. La câteva zile distanță, sediul unei firme de curierat, era spart într-o noapte, iar pe camerele de supraveghere apăreau trei bărbați cu cagule care au plecat cu casa de valori și mai multe bunuri. Până în acest moment, nu au fost identificați autorii niciunui caz și nu se știe cu certitudine dacă spargerile au legătură între ele.

Articol în curs de actualizare…


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background