VIDEO. Suprinși de camera de supraveghere la furat de ștergătoare auto

Written by on December 18, 2017

Un tânăr, cel mai probabil din Bârlad, a fost surprins noaptea trecută de o cameră video în timp ce „subtiliza” un ștergător de parbriz de la un autoturism parcat în fața unui bloc. Întreaga scenă a fost postată pe internet de către proprietar.

Sătul să tot rămână fără ștergătoarele auto de la mașina persoanlă, un bârlădean și-a instalat o cameră de supraveghere care să bată exact pe parcarea din fața imobilului său. Noaptea trecută, puțin după miezul nopții, l-a „pescuit” și pe cel care l-a lăsat fără ștergătorul de pe luneta autoturismului.

În imagini se vede cum un tânăr, însoțit de o fată, trece pe lângă parcare și în momentul în care se asigură că nu este văzut de nimeni, își schimbă direcția și se duce spre partea din spate a unei mașini parcate. Nu pierde mult timp și din câteva mișcări reușește să desfacă ștergătorul, apoi se întoarce din direcția din care venise inițial.

Faptul că tinerii sunt îmbrăcați lejer și că au simulat în primă fază „trecerea accidentală” pe lângă parcare, conduce spre ipoteza că au vizat un anume model de autoturism și că, cel mai probabil cei doi se deplasau cu un autoturism.

Nu știm dacă proprietarul a depus plângere la poliție, dar dacă a făcut-o, tânărul care apare în imagini se face vinovat de „furt calificat” iar fata care îl însoțea de „complicitate la furt calificat”. Infracțiunea se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani.{vembed Y=r5jtM6U-Qk4}


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background