VIDEO. Votul tău contează! Cum au votat politicienii din Bârlad.

Written by on decembrie 11, 2016

Dimineață, imediat ce au fost deschise secțiile de votare, timid, bârlădenii s-au prezentat la vot. In exercitarea dreptului democratic au spus prezent și cei care deschid listele.

La ora 9:00 a votat candidatul PNL, Daniel Olteanu: „Am votat în această dimineață cu încredere și cu speranță, cu multă speranță, că vom avea un Parlament mai bun față de cele pe care le-am avut pȃnă acum, mai responsabil, mai preocupat de ceea ce trebuie să facă, fără politicianism, fără certuri și scandaluri politice. Sper că vom avea parte de un Parlament care să creeze toate premisele pentru dezvoltarea copiilor noștri, să-i convingă să rămȃnă acasă, să înțeleagă că ʺacasăʺ înseamnă Romȃnia, iar pe frații noștri să-i convingă să se întoarcă în țară! Avem nevoie de un Parlament capabil să dea Romȃniei un Guvern care să ducă Romȃnia înainte, în niciun caz înapoi! De aceea vă invit să ieșiți în număr cȃt mai mare!”.{vembed Y=6b5-9SGM1yk}

A ÎNTÂRZIAT LA ÎNTÂLNIRE.

Adrian Solomon a întârziat, deși el programase întâlnirea cu presa. Motivul: urmărirea unei mașini electorale. Cu aplomb a prezentat locația si numărul mașinii, dar era mult mai simplu (pentru asta avem legi in România!) să sune la 112. Acesta a declarat ca a votat: „Am votat pentru România ca înainte… că înainte era mai bine!”

Edilul șef, Dumitru Boros, a votat pentru ca „dorința bârlădenilor sa se îndeplinească, șoseaua de centura, pentru normalitate si bun simt”.

Vasile Tonita, candidat PMP pentru Senat: „am votat pentru ca medicii sa nu mai plece, copiii sa aibă un viitor”.

Dacă nu ați votat încă , trebuie sa știți ca Secțiile de votare sunt deschise pana la ora 21.00.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background