Violatorul minorei de 12 ani din Vutcani, a fost arestat !

Written by on May 3, 2016

Magistrații de la Judecătoria Bârlad au decis astăzi ca violatorul fetiței de 12 ani, din localitatea Vutcani, să stea în spatele gratiilor.

Ciprian Andronic (17 ani) din localitatea Vutcani, a fost reclamat joi – 28 aprilie – că a răpit de pe stradă o fetiță de 12 ani, pe care a dus-o sub amenințarea unui cuțit într-o curte a unei case părăsite, unde a violat-o. Fetița se întorcea de la magazinul din sat, unde o trimisese mama sa pentru cumpărături. Într-un moment de neatenție al violatorului, minora a reușit inițial să fugă dezbrăcată, însă a fost prinsă și adusă înapoi în curtea casei părăsite. După agresiune, Ciprian Andronic a deposedat fetița și de un telefon mobil.

Polițiștii i-au dat de urmă abia a doua zi, iar procurorii bârlădeni l-au prezentat pe Andronic direct în fața unui complet de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii însă au amânat decizia pentru marți – 3 mai – la cinci zile distanță, asta deși suspectul mai este judecat într-un alt dosar ce are ca obiect un alt viol comis  în luna ianuarie a acestui an. De asemenea, Ciprian Andronic este cercetat și suspect principal în alte două cazuri de viol asupra unui băiețel de 4 ani și a unei fetițe de 9 ani.

Judecătoria Bârlad a decis dispunerea măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile, pe numele lui Ciprian Andronic, pentru infracțiunile de viol și lipsire de libertate. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background