„Vlad Țepeș și-a dat demisia, indignat, c-a ajuns să fie coleg cu toți penalii și traseiștii!”

Written by on noiembrie 23, 2016

Un grup din Filiala PRU Vaslui a trecut astăzi la Forța Națională, formând Filiala partidului Forța Națională Vaslui, în semn de protest față de politica PRU care înglobează extremismul, populismul și corupția sub aceeași umbrelă politică.

Conducerea Filialei este asigurată de Marcel Vasilache, iar din echipa de conducere mai fac parte Iulian Groza și Botez Iulius.

La conferința de lansare a Filialei au participat din partea conducerii centrale președintele FN Viorel Popescu, Secretarul General FN Mircea Găinușă, vicepreședintele FN Bogdan Lencu și purtătorul de cuvânt al partidului Clement Sava.

(min. 02:23) Marcel Vasilache: „Și fiindcă veni vorba de hoți și trădători, nu pot să nu amintesc pe doi dintre cei care mi-au influențat negativ viața politică…, și anume Bogdan Diaconu și Tiberius Nechita (n.r.-actual președinte PRU Vaslui) și le spun pe această cale, precum i-am zis și unui deputat care se vedea deja primar al Bârladului: Să dea Domnul să nu ajungeți!

(min. 03:06) Iullian Groza: „Partidul nostru nu participă în alegeri, pentru că este un partid nou înființat și conducerea centrală a decis să nu participe, pentru că am fi făcut un scor slab și noi nu suntem obișnuiți cu lucruri mici.”

(min. 05:13) Iulius Botez:Vlad Țepeș și-a dat demisia indignat, c-a ajuns să fie coleg cu toți penalii și traseiștii, care dacă ar fi trăit pe vremea lui ar fi avut rezervate unele din cele mai înalte țepe. …

… Surse din interiorul partidului din care și eu am făcut parte, spun că, însuși Vlad Țepeș ar fi fost dat afară din partid de către chiar liderul suprem, Bogdan Diaconu, între cei doi având loc o dispută pe funcția de voievod.

… După părerea mea, Vlad Țepeș a fost asasinat a doua oară. …

… Tocmai de aceea am decis ca în locul lui să-l aducem pe celebrul Ali Baba, cu toți cei 40 de colegi parlamentari ai lui de la PSD, UNPR, PMP și din celelalte formațiuni politice, de unde or mai fi venit. … ”

Conferință de presă integrală{vembed Y=SH5sXW45428}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background