Voluntari chemați să adune gunoaiele altora

Written by on March 30, 2017

Nici bine nu a dat firul ierbii dar se observă, cu ochiul liber, gunoiul pe care unii bârlădeni l-au aruncat fără nicio jenă pe spațiul public. Moloz, peturi, resturi menajere, toate aruncate de cei care sunt certați cu buna creștere si bunul simt.

Ca în fiecare an există și campanii de curățare a acestor locuri, dar abia ce termină voluntarii că intra din nou in scenă „aruncătorii” de mizerii.

„Sâmbătă, 1 aprilie, începand cu ora 10, ii așteptăm  in zona Parcului «Mihai Eminescu» pe toti  cei care vor să ne sprijine in  actiunea de ecologizare a spatiului  verde din oras,  initiata de primarul municipiului Bârlad. Voluntarii sunt chemati  să participe la curătenia  de primavară, care se va desfasura in intervalul 28 martie – 10 aprilie, primăria punând la dispozitie saci menajeri si  mănusi. Ii așteptăm in  număr cât mai mare întrucăt si spatiul  ce trebuie ecologizat este foarte intins. Toate aceste actiuni  au drept scop constientizarea, pe de o parte, a elevilor cu privire la necesitatea protejării mediului – apă, aer, sol, iar pe de altă parte, a cetătenilor  Bârladului  cu privire la depozitarea controlată a deseurilor  de orice tip. Amplasamentele ecologizate vor fi date în paza Politiei  Locale, în vederea identificării persoanelor care nu se conformează legislatiei  de mediu si aplicării de sanctiuni”, a declarat Olga Ungureanu, șefa  Serviciului de Gospodărie Comunală.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background